Dumbrăvița iese din scenariul roșu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 14/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitatea administrativ-teritorială Dumbrăvița, care prevede următoarele:

■ Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, în unitatea administrativ-teritorială Dumbrăvița se vor aplica prevederile H.G. nr. 3/12.01.2021 pentru rata de incidență corespunzătoare.

■ Art.2 Comitetul Local pentru Situații de Urgență Dumbrăvița va asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și va dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

■ Art.3 Comitetul Local pentru Situații de Urgență Dumbrăvița va proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste și:  Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pentru cea de-a 30-a ediţie a IWA Charity Christmas Bazaar

Hotărârea nr. 14/22.01.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:
https://bv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/27/2021/01/Hot-14.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.