Dunca: ‘Ca număr de parlamentari ai partidului, suntem pe primul loc în zona Transilvaniei’

PSD Braşov este pe primul loc la nivelul Transilvaniei în ceea ce priveşte numărul de parlamentari pe care îl va avea în următorul mandat, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, liderul social-democraţilor braşoveni, Marius Dunca.

„În zona Transilvaniei suntem în primele locuri, iar ca număr de parlamentari, suntem pe primul loc. Braşovenii au votat PSD şi noi ne ducem în Parlament cu doi senatori – Marius Toanchină şi subsemnatul, şi doi deputaţi – Ana Predescu şi Marian Rasaliu, o echipă de profesionişti cu experienţă, oameni cu credinţă în Dumnezeu şi dragoste de ţară”, a afirmat Marius Dunca, potrivit Agerpres.

El a subliniat că, pentru parlamentarii PSD, în viitoarea legislatură, „pe primul loc vor fi proiectele şi implementarea programului de guvernare”.

„Şi dacă tot vorbim de promisiuni, am promis în campanie că îmi voi da demisia din funcţia de senator şi m-am ţinut de cuvânt. (…) Nu putem vorbi de onoare şi de respect faţă de cetăţeni când vorbim de cei care au fost la guvernare şi tot ei sunt şi acum. Orban (Ludovic n.r.) şi-a dat demisia (din funcţia de prim-ministru n.r.), nu mai contează că ţara este într-o criză sanitară. Au vrut alegeri în această situaţie, în care suntem acum, nu mai contează sănătatea românilor. Ne-au închis în casă, dar când au fost alegeri, mergeţi! De ce? Pentru că şi-au dorit parlamentul lor, guvernul lor şi puterea prezidenţială. Dar cetăţenii au înţeles acest lucru şi s-a văzut asta la alegeri (…),românii au avut şi au încredere în PSD”, a afirmat liderul PSD Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.