După 48 de ore de la răsturnare, TIR-ul de pe DN 1, din intersecția de la Hornbach a fost ridicat!

După ce aproape 48 de ore a blocat o bandă de circulație pe DN 1, la ieșirea din Brașov spre Ghimbav, în giratoriul de la Hornbach, TIR-ul răsturnat marți seara a fost ridicat.

Autotrenul, condus de un cetățean turc, s-a răsturnat după ce șoferul a intrat cu viteză în intersecție și a virat la stânga. TIR-ul era încărcat cu termopane, iar ridicarea ansamblului a fost imposibilă din cauza greutății prea mari. Abia ieri seară a sosit un alt TIR care a preluat încărcătura.

Deși autotrenul a fost golit și putea fi ridicat, șoferul turc a refuzat să le permită drumarilor să elibereze banda de circulație.

După mai multe refuzuri ale conducătorului autotrenului, astăzi DRDP Brașov a luat decizia ridicării evavei și tractarea până în cea mai apropiată parcare. Toate cheltuielile vor fi impotate firmei căreia aparține TIR-ul sau asiguratorului. Totodată șoferul turc va fi sancționat pentru blocarea benzii de circulație.

Citeste și:  RATBV modifică de la 1 februarie 2023, orarul liniei de Transport Elevi care deservește zona Stupini. Toate plecările din stații vor fi devansate cu cinci minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.