După 48 de ore de la răsturnare, TIR-ul de pe DN 1, din intersecția de la Hornbach a fost ridicat!

După ce aproape 48 de ore a blocat o bandă de circulație pe DN 1, la ieșirea din Brașov spre Ghimbav, în giratoriul de la Hornbach, TIR-ul răsturnat marți seara a fost ridicat.

Autotrenul, condus de un cetățean turc, s-a răsturnat după ce șoferul a intrat cu viteză în intersecție și a virat la stânga. TIR-ul era încărcat cu termopane, iar ridicarea ansamblului a fost imposibilă din cauza greutății prea mari. Abia ieri seară a sosit un alt TIR care a preluat încărcătura.

Deși autotrenul a fost golit și putea fi ridicat, șoferul turc a refuzat să le permită drumarilor să elibereze banda de circulație.

După mai multe refuzuri ale conducătorului autotrenului, astăzi DRDP Brașov a luat decizia ridicării evavei și tractarea până în cea mai apropiată parcare. Toate cheltuielile vor fi impotate firmei căreia aparține TIR-ul sau asiguratorului. Totodată șoferul turc va fi sancționat pentru blocarea benzii de circulație.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.