kis fm

După ce l-a dat pe Scripcaru pe mâna judecătorilor, Melinda Țuțuianu propune ‘decapitarea’ Poliției Locale Brașov!

Melinda Țuțuianu, principala militantă împotriva fostului primar al Brașovului, George Scripcaru, a luat acum în colimator Poliția Locală. Melinda Țuțuianu a lansat în spațiul public o petiție prin care cere schimbarea conducerii Poliției Locale Brașov, pe care o consideră neperformantă.

Țuțuianu susțină că numeroși brașoveni s-au plâns că plângerile formulate de ei instituției brașovene au rămas fără răspuns. Totodată, inițiatorul petiției aracă că personal a fost supusă unor abuzuri din partea Poliției Locale Brașov, în scandalul de șantaj în care George Scripcaru s-a ales cu un dosar penal.

Petiția poate fi semnată aici.

„Conducerea politiei locale Brasov a dovedit in timp ca este una neperformanta si mai mult de atat ii sfideaza pe cetateni prin nerespectarea legilor.

Citeste și:  Proiectele de mediu ale Brașovului, dezbătute cu Ministrul Barna Tánczos, la Consiliul Județean Brașov

1.Numerosi cetateni din Brasov au formulat plangeri catre politia locala fara sa primeasca vreo solutie sau un raspuns.

2.Acesti „oameni ai legii” care sunt platiti din banii cetatenilor, de multe ori au actionat la comanda pentru grupuri de interese astfel ignorand nevoile si drepturile cetatenilor.

3.Directorul executiv ALDEA NICOLAE a executat ordinele lui George Scripcaru timp de 8 ani, abuzand de functia detinuta nerespectandu-si atributiile conform:
H.C.L. nr. 252/17.04.2019 REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI FUNCŢIONARE, care prevede in mod evident :

Art. 61 Nerespectarea prevederilor prezentului Regulament atrage răspunderea disciplinară prevăzută de Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici republicată cu modificările ulterioare sau, după caz, Legea nr. 53/2003.

Citeste și:  Se schiază pe aproape toate pârtiile din Poiana Brașov

Prin prezenta petitie ne adresam domnului primar Allen Coliban si cerem schimbarea de urgenta a conducerii politiei locale, revizuirea organigramei si reducerea numarului mare de sefi,directori si adjuncti !” se arată în petiția lansată de brașoveanca Melinda Țuțuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.