Echipa de handbal junioare 1 de la Corona Brașov pleaca astazi, spre Râmnicu Vâlcea

Echipa de handbal junioare 1 de la Corona Brașov pleaca astazi, spre Râmnicu Vâlcea, acolo unde de vineri și până duminică se va desfășura primul turneu de sală din campionatul național al junioarelor.

FRH a stabilit ca în acest an competiția să se desfășoare cu turnee de sală, echipele fiind împărțite în 8 grupe. Cele 8 serii vor juca în perioada 13-17 ianuarie, iar CSM Corona Brașov va disputa primul turneu în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea.

Antrenoarea Coronei, Mihaela Seifer Ciobotaru a spus că așteaptă cu nerăbdare să vadă echipa și în jocurile oficiale, după o pauză extrem de lungă. „Ne bucurăm că, în sfârșit, după luni de pauză competițională, vom realua campionatul, pentru că tuturor ne-a fost dor de meciurile oficiale. Normal, după o pauză atât de lungă, există și emoții dar sperăm să facem jocuri bune și să ne urmăm parcursul dorit”, a spus antrenoarea junioarelor 1.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Corona Brașov face parte din seria F alături de CSȘ Dinamo Brașov, CSȘ Mediaș, și Sepsi SIC Sf. Gheorghe iar programul echipei antrenate de Mihaela Seifer Ciobotaru este următorul: vineri, 15 ianuarie, ora 15.30, Corona – CSȘ Mediaș; sâmbătă, 16 ianuarie, ora 18.10, Corona – CSȘDinamo Brașov; duminică, 17 ianuarie, ora 11.40, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – Corona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.