EF Education First alocă 2 milioane de dolari pentru cursuri gratuite de limba engleză pentru refugiați și persoane strămutate

EF Education First (EF), liderul mondial în domeniul educației internaționale, a lansat recent o nouă versiune a aplicației sale de engleză bazată pe tehnologii cloud, EF English Live, disponibilă gratuit pentru ucraineni. O echipă de specialiști EF EdTech s-a mobilizat imediat după invazia Ucrainei pentru a construi o aplicație adaptată pentru ucrainenii strămutați.  Peste 400 de profesori EF s-au oferit voluntari pentru a preda cursuri prin intermediul noii aplicații EF English Live – Help Ukraine, ceea ce reprezintă o donație în valoare de 2 milioane de dolari americani în natură pentru refugiați.

„Nu îmi pot imagina cum ar fi să fii forțat să îți părăsești țara și să începi o nouă viață de la zero”, a declarat președintele EF, Philip Hult.  „Deschidem școala noastră online de limba engleză pentru a-i ajuta pe cei care au fost forțați să își părăsească țara. Oferim acest ajutor pentru ca să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză și să își extindă oportunitățile. Pe termen lung, sperăm să lansăm această aplicație și pentru alți refugiați din întreaga lume.”

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

Școala online a EF a învățat milioane de persoane de la crearea sa în anii 1990, inclusiv pregătirea voluntarilor pentru șapte Jocuri Olimpice. „Când am văzut ce se întâmplă în Ucraina, am format o echipă pentru a vedea cum ne putem folosi expertiza pentru a-i  ajuta pe oamenii care fug de război”, a declarat Dr. David Bish, directorul academic al EF. „Am fost mișcați de revărsarea de sprijin din partea profesorilor EF din întreaga lume, sute de persoane răspunzând imediat oferindu-și ajutorul.”

Cursul de 12 luni este predat de profesori care își oferă voluntar timpul. Aplicația EF English Live – Help Ukraine este disponibilă pe Google Play și Apple App Store. De asemenea, EF a încheiat un parteneriat cu UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, pentru a explora modalități suplimentare de sprijinire a comunităților strămutate din întreaga lume.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Înființată în 1965, EF Education First (EF) oferă o educație de imersiune culturală prin intermediul limbilor străine, al călătoriilor educaționale, al schimburilor culturale și al programelor academice în peste 100 de țări.  Misiunea EF este de a deschide lumea prin educație.

?? Download English Live – Help Ukraine

Available on Google Play and the Apple App Store

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.