„Egg Hunt” la Dino Parc Râșnov, în ziua de Paște

Și în acest an, cu ocazia Paștelui, iepurașul va ascunde la Dino Parc Râșnov o mulțime de ouă pe care puteți să le descoperiți la Egg Hunt-ul ce va avea loc pe 16 aprilie, începând cu ora 11:00.

„Înarmați-vă cu multă voie bună și atenție pentru a găsi toate ouăle ascunse de iepuraș cu multă dibăcie, printre dinozauri. La începutul cursei, fiecare participant primește o hartă a parcului cu indicii despre ascunzători și pornește în aventură. Uitați-vă cu atenție după oul auriu, care vă poate aduce un premiu special. La finalul fiecărei runde se va realiza un clasament, iar pentru a fi desemnat câștigător trebuie să adunați în coș cât mai multe ouă. Pregătim diplome de participare pentru toți copiii care participă la Egg Hunt„, transmit reprezentanții parcului.

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Pentru că iepurașul este foarte harnic, Egg Hunt-ul se va desfășura în mai multe ture, iar orele de start pentru acestea vor fi următoarele:

  • 11:00
  • 13:00
  • 15:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.