Elevii s-au întors la cursuri, tot online!

Elevii învăţă tot online, începând de astăzi, când s-au reluat cursurile după vacanţa de iarnă.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus, printr-o hotărâre , suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică la şcoală până în data de 7 februarie.

Semestrul a doilea al anului şcolar începe din 8 februarie şi se încheie în 18 iunie 2021.

„Se propune suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020”, conform hotărârii aprobate vineri de CNSU.   Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a declarat la Ştirile Pro Tv că se doreşte deschiderea şcolilor, subliniind că la data de 8 februarie nu se va exclude niciun scenariu.

Primul scenariu prevede întoarcerea în clase a copiilor din gradinițe și din ciclul primar odată cu începutul semestrului doi.  O altă soluție ar fi întoarcerea fizică în bănci a preșcolarilor, a celor din clasele I-IV și a elevilor din anii terminali care au de susținut Evaluarea Natională și Bacalaureatul.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.