Elon Musk s-ar afla în România

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, fondatorul Tesla şi de două zile şi proprietarul Twitter, s-ar afla în România. Elon ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere exclusivistă de Halloween, cu cei mai bogaţi şi influenţi miliardari americani. Potrivit surselor din presa, aceștia au petrecut deja o noapte în judeţul Braşov, la o stână turistică din Poiană. În avan-premiera petrecerii de azi, miliardarii planetei au chefuit azi-noapte până aproape de ora 3.00.

În această noapte, Castelul Bran îi va găzdui pe unii dintre cei mai bogați şi influenți oameni ai planetei, cu prilejul unei petreceri cu peste 140 de invitați. Elon Musk, deţinătorul celei mai mari averi din lume, îi va avea alături pe fondatorii și membrii în consiliile de administrație ai unor companii precum Google, PayPal, Space X sau Gigafund, dar și nume sonore din cinematografia mondială, precum Angelina Jolie.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Potrivit Radio România Actualitati, întâlnirea se desfășoară într-un cadru al discreției absolute și a început încă de azi noapte, când invitații ajunşi deja de la Otopeni sau de la Ghimbav au petrecut până în jurul orei 3:00 dimineața în Poiana Brașov. Castelul de la Bran a fost închiriat integral pentru noaptea de Halloween, iar pentru o experiență memorabilă a fost angajat și un regizor care să se ocupă de ceea ce a fost intitulat „Dracula’s Experience”. Elon Musk a cerut ca 12 dintre cei mai buni bucătari ai României să pregătească masa festivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.