Europe Direct Râșnov caută artiști ilustratori pentru realizarea unei expoziții pe tema „stereotipuri”

EUROPE DIRECT Râșnov caută artiști ilustratori pentru realizarea unei expoziții pe tema „stereotipuri”.

Pentru 9 Mai, de Ziua Europei, vom realiza o expoziție în aer liber pornind de la oamenii din comunitatea locală și percepțiile lor față de ceilalți membri ai familiei europene (italieni, francezi, cehi, maghiari etc). Scopul expoziției este de a pune sub semnul întrebării stereotipurile, cu un strop de umor, și de a comunica cu publicul larg despre diversitatea culturală europeană. Titlul expoziției este încă în lucru, dar se referă la stereotipuri.

Ne dorim colaborarea cu 3-5 artiști care să realizeze fiecare câte +/-5 lucrări pe baza documentației (interviuri). Artiștii selectați vor fi responsabili de ilustrarea stereotipurilor care reies din interviurile de teren ce vor fi realizate anterior de către centrul EUROPE DIRECT Râșnov și vor fi puse la dispoziție cu cel puțin 30 de zile înaintea termenului de predare (28 aprilie 2023).

Lucrările vor avea dimensiunea A3 și pot fi realizate în diverse tehnici. Pentru expunere ele vor fi prelucrate în format digital (scan) și imprimate pe un suport rezistent, de exterior.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Detalii pentru aplicanți:

Onorariul oferit pentru fiecare ilustrație este de 100 Euro (toate taxele incluse).

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți un portofoliu pe care îl considerați relevant pentru tema propusă, catre adresa edrasnov@gmail.com până pe 1 Martie 2023.

Artiștii selectați vor fi anunțați cel târziu pe 8 Martie 2023.

Sursa foto: https://audiovisual.ec.europa.eu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.