Evaluare cardiovasculară gratuită post-COVID pentru pacienții cardiaci, la o clinică privată din Brașov

Persoanele cu boli cronice cardiovasculare care au fost infectate cu Covid și s-au vindecat, pot beneficia de o evaluare cardiovasculară gratuită, în cadrul unui spital privat de cardiologie din Brașov, până la finalul lunii decembrie 2021. 

Astfel, persoanele aflate în evidență cu boli cronice cardiovasculare se pot adresa clinicii private de pe Str. Școlii nr. 8 din Brașov, cu bilet de trimitere către cardiologie de la medicul de familie sau medicul cardiolog. Investigațiile se fac în regim de spitalizare continuă de 24 de ore. Internarea se va face în baza unui test PCR COVID-19 negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

Citeste și:  Fântânile arteziene din Brașov vor fi repuse în funcțiune în următoarele săptămâni

PACHETUL CONȚINE: Consultație cardiologie, EKG, Ecocardiografie, Analize de laborator care indică riscul cardiovascular

CAMPANIA ESTE GRATUITĂ PENTRU PACIENȚII: cu antecedente de infarct miocardic, cu stent coronarian, cu insuficiență cardiacă, care au suferit intervenții de chirurgie cardiovasculară, purtători de defibrilator sau stimulator cardiac.

Un număr din ce în ce mai mare de studii sugerează că persoanele care s-au vindecat de COVID-19 pot prezenta diverse tipuri de afectare cardiacă, chiar și în cazul în care nu sufereau de nicio boală cardiovasculară anterior infectării. Acest lucru este valabil și pentru pacienții care au avut o formă ușoară de COVID-19.

Printre complicațiile cardiovasculare post-COVID-19 se numără miocardita, leziunile miocardice, aritmiile, sindromul coronarian acut, tromboembolismul venos. În cazul pacienților cu boală cardiovasculară preexistentă infectării cu SARS-CoV-2, complicațiile pot fi mai severe.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

De aceea, dacă ați suferit orice formă de COVID-19, este indicată evaluarea stării de sănătate din punct de vedere cardiovascular. În acest sens, clicica privată de pe Str. Școlii din Brașov nr. 8, a pregătit un pachet complet de evaluare pentru a diagnostica la timp eventualele complicații și a adopta tratamentul potrivit.

Cei interesați pot apela pentru programări, la numărul 0733.008.195.

Sursa foto, dischem.co.za

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.