Eveniment: Ce sunt știrile contrafăcute din mediul online și cum îi afectează acestea pe copii și adolescenți?

Astăzi, 14 aprilie, începând cu ora 17.00, Organizația „Salvați Copiii Româniavă invită la evenimentul online „Ce sunt știrile contrafăcute din mediul online și cum îi afectează acestea pe copii și adolescenți?”. În cadrul acestui proiect își propun să abordeze problematica știrilor contrafăcute care circulă în mediul online și impactul pe care acestea le pot avea asupra copiilor și adolescenților.

Vă invităm să ne transmiteți întrebări la adresa ajutor@oradenet.ro, iar în cadrul webinarului o să încercăm să răspundem la cât mai multe dintre întrebările dumneavoastră”, transmit organizatorii.


Organizația Salvați Copiii, în parteneriat cu NEPI RockCastle, organizează cel de-al doilea webinar din seria „Părinte responsabil în era digitală”, concepută și derulată prin intermediul programului Ora de net. Întâlnirile vor fi moderate de Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania și pot fi urmărite live pe pagina de Facebook a organizației.

La acest eveniment vor participa Sorin Costreie (Profesor de filosofie la Universitatea din București, Prorector și Consilier al premierului pe probleme de educație și cercetare) și Florin Grozea (Antreprenor, Fondator MOCAPP- Platforma de Influencer Marketing).

Ora de Net (Safer Internet) este un program sprijinit de Comisia Europeană, prin programul Connecting Europe Facility, care cuprinde centre naţionale active în Uniunea Europeană, având ca obiectiv comun promovarea utilizării în condiţii de mai mare siguranţă a Internet-ului şi a noilor tehnologii online de către copii.

Evenimentul programat pe Facebook, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.