„Excentrip” premiază cea mai bună voce! Un concurs dedicat artiștilor vocali cu aptitudini muzicale atipice, curajoase, excentrice

A treia ediţie a proiectului-concurs „Excentrip”, dedicat artiştilor vocali cu a(p)titudini muzicale atipice, curajoase, excentrice, ia startul pe 20 ianuarie, câştigătorii urmând să fie anunţaţi în luna martie.

Concursul organizat de LUNAtech SOUND are trei etape: faza de înscrieri direct în concurs şi preselecţia; faza finală – Live Act (filmarea audio-video asigurată de organizator) şi jurizarea, urmată de acordarea premiilor.

Înscrierea concurenţilor, solişti sau grupuri, presupune completarea unei fişe de înscriere însoţită de o declaraţie semnată de concurent/tutore (în cazul participanţilor minori) şi o filmare demo, care poate fi realizată şi cu un telefon mobil, cu o piesă sau două. Materialele vor fi trimise pe adresa de e-mail: lunatechsound@gmail.com, direct sau prin platformele de transfer de documente.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe pagina de Facebook a concursului.

„Spre deosebire de alte concursuri muzicale, Excentrip înlocuieşte scena cu un studio audio-video profesional, în care participanţii sunt înregistraţi în condiţii egale de manifestare artistică, în acelaşi studio, cu aceeaşi aparatură audio-video, beneficiind de acelaşi interval de timp dedicat înregistrării, respectiv două ore pentru un cântec de maxim patru minute. Înainte de înregistrarea propriu-zisă, cei 30 de concurenţii selectaţi în urma preselecţiei vor pregăti împreună cu organizatorul concursului ţinutele, piesa şi restul detaliilor aferente producţiei. Clipurile sunt ulterior încărcate pe platformele online ale organizatorului, iar apoi juriul, format din personalităţi importante din lumea muzicală, membri ai Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, redactori radio -tv şi alte personalităţi culturale, va alege câştigătorii”, se precizează în comunicat.

Câştigătoarea ediţiei din 2022 a Excentrip a fost tânăra Carina Veghiu, în vârstă de 10 ani, din Prahova, care a intrat în posesia unui voucher valoric de 1.000 de euro constând într-o compoziţie special creată pentru ea, ce se va lansa luna aceasta, informează organizatorii concursului. 

Citeste și:  MDLPA: Analiza progresului în implementarea Strategiei Naționale de Reducere a Riscului Seismic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.