Expoziția „Personalități grecești care au jucat un rol în istoria românilor, din antichitate până în zilele noastre”, la Aula Universității

Universitatea Transilvania din Brașov găzduiește, la Aula Sergiu T Chiriacescu, expoziția documentară „Personalități grecești care au jucat un rol în istoria românilor, din antichitate până în zilele noastre” realizată sub egida Ambasadei Greciei la București. 

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc joi, 21 octombrie 2021 de la ora 16:00 la Aula Universității Transilvania din Brașov. Expoziția face parte din seria de evenimente care aniversează bi-centenarul Revoluției Grecești și a fost prezentată publicului la Palatul Parlamentului și la Academia Română. 

La eveniment vor participa: Pelagia Gkountra, Consul, Ambasada Greciei la București, Flavia Boghiu, viceprimar al Municipiului Brașov, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universității Transilvania din Brașov, Dragoș Gabriel Zisopol, președintele Uniunii Elene din România, Lemonia Chiriac, președintele Comunității Elene din Brașov și conf. dr. Adrian Lăcătuș, directorul Centrului Multicultural al Universității Transilvania din Brașov. 

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 22 oct. – 12 nov. 2021, cu orar de vizitare L-V, între orele 10:00-18:00. 

Accesul se face pe baza certificatului COVID, care poate fi obținut de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro/, în limita a 50% din capacitate. Certificatul COVID trebuie să ateste finalizarea schemei complete de vaccinare sau trecerea prin boală – în acest caz valabil între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.