FC Braşov a terminat stagiul de pregătire din Turcia

Odată cu disputarea ultimului meci, FC Braşov a terminat stagiul de pregătire centralizată din Antalya, Turcia. Astăzi, stegarii au disputat ultima partidă din acest cantonament, contra uzbecilor de la FC Qizilqum Zarafshon.

FC Braşov a cedat în faţa uzbecilor de primă ligă cu scorul de 1-2 (0-1). Pentru galben-negrii a marcat, pe final de meci, Alexandru Saim Tudor.

Scorul a fost deschis de echipa din Uzbekistan în minutul 21. Imediat după marcarea golului stegarii au avut două mari ocazii, prin Dan Spătaru care a ratat după ce a scăpat singur cu portarul advers dar şi prin Vasile Constantin, care a lovit bara.

A doua repriză a început cu un gol înscris de Milcho Angelov, însă anulat pentru offside. În minutul 75 uzbecii au făcut 2-0, iar pe final, în minutul 90, a venit şi golul stegarilor, marcat de Alexandru Saim Tudor.
“Un adversar tare, un adversar cu agresivitate, un adversar foarte bun pentru un joc de pregătire. O echipă de primă ligă cu jucători rapizi. Am avut momente de joc bune şi foarte bune, dar am ratat. Sper să nu devină o problemă aceste ocazii pe care nu reuşim să le materializăm.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

„Mă bucură foarte mult faptul că nu am jucători accidentaţi, nu sunt probleme. Fiecare jucător a jucat un anumit număr de minute. Mă bucur foarte mult că am putut să ne antrenăm în condiţii normale. O să plecăm câteva zile afară din Braşov, pentru că în Braşov este foarte frig şi nu avem unde să ne antrenăm. Un cantonament reuşit din punctul meu de vedere. Am avut terenuri, am avut adversari buni, am văzut creşterea echipei şi a jucătorilor luaţi individual, am încercat să facem acomodarea cât mai rapidă a jucătorilor nou veniţi. Urmează două săptămâni acasă, două săptămâni în care vom avea două jocuri de pregătire.”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Citeste și:  Serviciul Uber Green se lansează în Brașov. Compania aniversează 6 ani de eco-mobilitate în România

Astfel, cantonamentul a luat sfârşit, iar mâine lotul FC Braşov se va întoarce în ţară. În acest meci Dan Alexa a jucat în formula: Andrei Ureche – Tomislav Sorsa (Sergiu Pîrvulescu min. 73), Andrei Marc (Andrei Vasu min. 79), Bradley Diallo (Marius Burlacu min. 67) – Andrei Lascu (Kirill Kirilenko min. 73), Vasile Constantin (Zoran Mitrov min. 73), Rareş Lazăr (Robert Boboc min. 64, Cristian Păscăluță min. 87), Diogo Izata (Alexandru Saim Tudor min. 73), Tudor Oltean (Daniel Dumbravă min. 57) – Dan Spătaru (Eduard Lambrinoc min. 57), Milcho Angelov (Ştefan Blănaru min. 73, Tudor Cociș min. 85).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.