FC Braşov, două victorii într-o zi

Zi plină de fotbal la FC Braşov. Stegarii au disputat, astăzi, două meciuri amicale, în cantonamentul de la Alba Iulia. Dan Alexa a împărţit lotul în două şi a jucat meciurile cu formule diferite.

Braşovenii au reuşit să se impună în ambele partide: 2-0 cu CS Universitatea Alba Iulia din Liga a 3-a şi 6-0 cu Viitorul Sântimbru din Liga a 4-a. Ambele meciuri au fost la discreţia stegarilor, care puteau înscrie mult mai mult în ambele meciuri.

În primul meci, care a avut cu două reprize de 35 de minute, disputat de la ora 11.00, FC Braşov s-a impus în faţa celor de la CS Universitatea Alba Iulia cu scorul de 2-0 (1-0). Pentru stegari au marcat Dan Spătaru (min. 19) şi Ştefan Blănaru din penalty (min. 53).

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

În meciul cu CS Universitatea Alba Iulia Dan Alexa a jucat în formula: Andrei Ureche – Tomislav Sorsa, Ivan Fustar, Tudor Oltean – Andrei Lascu, Dan Spătaru, Rareş Lazăr, Diogo Izata, Daniel Dumbravă – Ştefan Blănaru, Eduard Lambrinoc.

În cea de-a doua partidă, disputată cu două reprize de 40 de minute, de la ora 16.00, FC Braşov s-a impus cu scorul de 6-0 (4-0) în faţa celor de la Viitorul Sântimbru. Golurile au fost marcate de: Zoran Mitrov (min. 5), Alexandru Tudor Saim (min. 16 şi 74), Kirill Kirilenko (min. 34), Sergiu Pîrvulescu (min. 35 şi 80).
În această partidă FC Braşov a jucat în formula: Daniel Mutu (Ştefan Dobre min. 41) – Marius Burlacu, Andrei Marc, Andrei Vasu – Sergiu Pîrvulescu, Robert Boboc, Vasile Constantin, Alexandru Tudor Saim, Kirill Kirilenko – Zoran Mitrov, Tudor Cociș.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

“O zi încărcată, cu două jocuri, am întâlnit o echipă de Liga a 3-a şi una de Liga a 4-a. Am jucat pe un teren natural, practic obiectivul nostru la Alba Iulia ăsta a fost. Le mulţumim gazdelor că ne-au oferit condiţii bune, spre foarte bune, ţinând cont de vremea de afară. Două jocuri în care am urmărit ca jucătorii să joace minim 70 de minute. Mă bucură foarte mult faptul că suntem sănătoşi, nu sunt accidentări. Mai avem aici două zile, apoi ne pregătim pentru jocul cu Dinamo, practic ultimul joc amical înainte de începerea campionatului.”, a spus Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov, imediat după ce s-au terminat cele două partide.

După terminarea cantonamentului de la Alba Iulia, FC Braşov va disputa un meci amical cu Dinamo, sâmbătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.