FC Braşov U19 a părăsit Cupa României

Juniorii de Under 19 de la FC Braşov au părăsit Cupa României. Micii stegari au fost învinşi, ieri, în deplasare, de Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0, în sferturile de finală ale comeptiţiei.
Cu un lot format în majoritate din jucători mai mici decât limita de vârstă de 19 ani, FC Braşov a cedat la limită, însă au prestat un joc bun. În final, diferenţa de vârstă dintre cele două formaţii s-a văzut iar târgoviştenii s-au impus şi s-au calificat în semifinale.

Am jucat împotriva unei echipe formată în majoritate cu jucători mai mari cu doi ani decât noi, dar și în aceste condiţii am avut ocazii clare de gol prin Ciucă, care a scăpat singur cu portarul de două ori și Tufă. Ei la singura ocazie de contraatac au marcat”, a spus Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu au jucat în formula: Arnold Sandor, Robert Pandele Alexandru Dascălu, Robert Andrei Vacu, Cezar Ciucă, Vlad Cioriia, Octavian Oprea, Alexandru Sileanu, Eduard Chelaru, Sebastian Racz şi Tudor Cociş. Rezerve au fost: Marco Tudose, Manuel Răuţă, Mattia Galliano, Marco Popescu, Ştefan Tufă, Alexandru Frumosu, Dario Lazăr şi Robert Moroe.
Pentru a ajunge în sferturile de finală ale Cupei României, junioerii de la FC Braşov au trecut pe rând de CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muşcel 3-0, Braşovia 6-4 după executarea loviturilor de departajare, FC Interstar Sibiu 4-2 şi ACS Târgu Mureş 1-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.