FC Braşov Under 15 Elită a părăsit Cupa României

Echipa de Under 15 de la FC Braşov a părăsit Cupa României în şaisprezecimile de finală. Elevii lui Adrian Lancea au pierdut cu scorul de 2-1 meciul disputat în deplasare cu FC Argeş. Pentru micii stegari a înscris căpitanul Călin Chiper.

FC Braşov U15 s-a calificat în Cupa României după parcursul extraordinar din Liga Elitelor, unde a avut avut victorii pe linie. Meciul de duminică a fost primul pe care micii fotbalişti l-au pierdut în acest sezon competiţional.

Adrian Lancea a jucat în formula: Alejandro Garcia Crăciun, Cătălin Bodeanu, Erick Ciobanu, Călin Goţu, Cezar Stănilă, Călin Chiper (cpt.), Darius Dogaru, Dan Vasile, Dragoş Pascu, Dani Coman, Marco Popescu. Rezerve pentru această partidă au fost: Gabriel Palade, Flavius Hosu, David Bosioc, Horia Strâmtu, David Tinca, Dragoş Lupu, Andrei Constantinescu, Alexandru Blaj, Darius Colţea.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Pentru FC Braşov U15 urmează turneul din sferturile Ligii Elitelor, de la Bacău. Acolo vor întâlni din nou pe FC Argeş, FC Botoşani şi FC Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.