FC Braşov Under 15 Elite s-a calificat în Liga Elitelor cu 6 victorii din 6 meciuri, golaveraj 19-1

Juniorii de Under 15 Elite de la FC Braşov au câştigat play-off-ul de calificare în Liga Elitelor şi automat au acces în cea mai importantă competiţie de nivel national la categoria lor de vârstă. Copiii conduşi de pe banca tehnică de Adrian Lancea au reuşit să se impună “la pas” în campionat, reuşind să câştige toate meciurile disputate.

Cu 19 goluri marcate şi doar unul singur primit, şi cu 18 puncte din 18 posibile, băieţii lui Adrian Lancea s-au calificat fără emoţii în Liga Elitelor.

“Îmi felicit jucătorii şi sunt mândru de ei pentru performanţa pe care au realizat-o, mai cu seamă că sunt în clasa a 8-a, au un an şcolar foarte greu în faţă, cu multe ore de curs şi examene la final. Cu toate acestea se descurcă extraordinar la antrenamente şi au rezultate şi în campionat. Pentru toate aceste lucruri le mulţumesc!”, a spus Adrian Lancea, antrenorul de la Under 15 Elite.

Citeste și:  Două drone de tip avion, cu decolare verticală, au intrat în dotarea Poliției de Frontieră Române

• Etapa 1: Kids Tâmpa – FC Braşov 0-2
• Etapa 2: Colţea Braşov – FC Braşov 0-3
• Etapa 3: FC Braşov – C.S. Junior Braşov 2-0
• Etapa 4: FC Braşov – Kids Tâmpa 2-0
• Etapa 5: FC Braşov – Colţea Braşov 8-0
• Etapa 6: C.S. Junior Braşov – FC Braşov 1-2

Mai mult, primii doi golgeteri ai competiţiei au fost daţi tot de FC Braşov: Dragoş Pascu cu 6 goluri şi Dan Ioan Vasile cu 5 goluri.

Lotul de la FC Braşov Under 15 Elite este format din: portari – Gabriel Pandele, Alejandro Garcia Crăciun şi Cristian Manolache. Jucători de camp – Cezar Stănilă, Erick Ciobanu, David Bosioc, Dragoş Lupu, Călin Chiper, Darius Dogaru, Dan Vasile, Dragoş Pascu, Horia Strâmtu, Andrei Constantinescu, Cătălin Bodeanu, Călin Goţu, Vlad Soveja, David Tinca, Robert Clipa, Ştefan Şerbu, Alex Blaj, Flavius Hosu, Dani Coman, Darius Colţea şi Patric Kosa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.