FC Braşov – Unirea Dej 0-2. Călin Moldovan: “Suntem blestemați pe propria arenă”

Blestemul jocurilor pe teren propriu continua pentru FC Braşov. Chiar dacă jucătorii noştri au făcut un meci foarte bun, “mingea nu a vrut să intre în poarta Unirii Dej”. După o sumedenie de ratări ale braşovenilor, pe final oaspeţii noştri au marcat de două ori şi astfel scorul final între FC Braşov şi Unirea Dej a fost 0-2.
Partida a început cu două ocazii bune ale braşovenilor, în minutul 12 Răzvan Iorga a şutat superb de la 20 de metri în vinclul din stânga al porţii, însă portarul Răilean s-a întins şi a respins în corner. În minutul 20 Vlad Mihalcea a şutat din 10 – 12 metri puţin peste poartă după o pasă perfectă a lui Angelov. Astfel, la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0.
A doua parte a jocului a început din nou cu FC Braşov “la timonă”, şi cu ocazii mari ratate. În minutul 58 Angelov a scăpat spre poartă însă portarul “a cules” mingea de la piciorele lui. În minutul 65 Tesija a şutat de la marginea careului mare, însă un fundaş a advers deviat mingea care s-a dus puţin pe lângă poartă. Cea ma mare ocazie a fost ratată de Alexandru Negrean, fotbalistul braşovean a tras puţin pe lângă poartă după ce a fost servit excelent la colţul lung de Daniel Dumbravă.
În minutul 82 Unirea Dej a reuşit să deschidă scorul prin Ionuţ Frăsineanu care a şutat la colţul lung din interiorul careului. În minutul 87 s-a făcut 0-2, Mircea Manole a şutat în vinclu de la marginea careului.
“Suntem blestemați pe propria arenă. Este clar că nu reușim să rupem șirul înfrângerilor de acasă. Astăzi, o înfrângere total nemeritată. Venită pe nedrept, după un joc bun al echipei. Un joc în care am avut consistență, în care adversarul nu a ajuns timp de 82 de minute în careul nostru. Am avut ocazii bune de a marca, am dominat din toate punctele de vedere, dar atunci când iei gol în minutul 82 la o fază la care adversarul își dă cu stângul în dreptul și iese pasă de gol, e clar că vorbim despre mult ghinion. Eu îmi felicit jucătorii pentru efort, au vrut, s-au implicat, au făcut risipă mare de efort, au respectat ceea ce am discutat, dar o înfrângere rămâne tot înfrângere. Dar în viață trebuie să ai și șansă, iar la noi deocamdată lipsește acest mic amănunt.”, a declarant la finalul meciului Călin Moldovan, antrenorul braşovenilor.
FC Braşov a jucat în formula: Laurenţiu Popescu – Horia Popa (min. 79 Boţia), Maric (min. 8 Gherghe), Fustar, Dumbravă – Tesija, Piper (min. 63 Negrean) – Mihalcea (min. 63 El Azzouzi), Iorga (min 79 Lambrinoc), Vasile Constantin – Angelov. Rezerve au mai fost: Gârniță, Burlacu, Lascu şi Roșu.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.