FC Braşov, victorie în amicalul cu Ciucaş Tărlungeni

FC Braşov s-a impus, astăzi, cu scorul de 2-0 (0-0) într-un meci amical, contra echipei Ciucaş Tărlungeni. Pentru stegari a marcat de două ori bulgarul Milcho Angelov, în minutele 72 şi 90. Staff-ul tehnic de la FC Braşov a ales să joace această partidă pentru a da minute şi jucătorilor care au evoluat mai puţin până acum. Meciul s-a desfăşurat la Tărlungeni.
Dan Alexa a început în formula: Ştefan Dobre (Daniel Mutu min. 46) – Bradley Diallo(Ivan Fustar min. 46), Andrei Marc (Tomislav Sorsa min. 60), Andrei Vasu (Daniel Dumbravă min. 60) – Sergiu Pîrvulescu (Alexandru Tudor Saim min. 60), Vasile Constantin (Dan Spătaru min. 60), Robert Boboc (Rareş Lazăr min. 60), Andrei Lascu (Zoran Mitrov min. 60) – Luca Florică (Eduard Lambrinoc min. 60), Tudor Cociș (Adi Chică-Roşă min. 60), Kirill Kirilenko (Milcho Angelov min. 60).

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Am preferat să facem un meci amical. Unii jucători au fost răciţi, alţii vin după accidentări, era important să aibă şi ei minute. Ieri am avut un antrenament destul de greu. Azi am luat acest meci ca şi antrenament. Un adversar bun, care ne-a pus şi probleme, chiar a fost un antrenament bun pentru noi. Au fost ceva probleme la finalizare, care au fost şi în cantonament, am avut foarte multe situaţii, şi la Buzău am avut situaţii, şi le-am ratat. E bine că avem ocazii de joc, însă trebuie să fim mai concişi în faţa porţii, să fim mult mai agresivi, şi să marcăm mai multe goluri pentru că ne creăm destule situaţii.”, a spus la finalul meciului Ştefan Grigorie, antrenorul secund de la FC Braşov.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

Meciul a fost unul special pentru Ionuţ Mitroi, antrenorul de la Ciucaş Tărlungeni. Chiar dacă stă pe banca tehnică de la Tărlungeni, Ionuţ este şi şeful Centrului de Copii Juniori de la FC Braşov, astfel că azi a jucat împotriva colegilor lui.


Îi felicit pe jucătorii mei! Au dat dovadă de caracter, un efort maxim cu o echipă bună de Liga a 2-a. Noi încercăm să ne pregătim în continuare. Pot să spun că jocul a fost foarte bun. Băieţii vin de la muncă, de la serviciu, încercăm să îi adunăm, să ne concentrăm şi să ducem obiectivul la îndeplinire. E o plăcere să joci contra celei mai bune echipe din zona Braşovului, o echipă de Liga a 2-a, cu jucători de calitate cu un staff foarte bun. Îi mulţumim lui Dan şi întregului colectiv că ne-au ales ca parteneri astăzi.”, a spus Ionuţ Mitroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.