FC U Craiova 1948 a ‘desființat’ Kids Tâmpa Brașov, scor 0-9!

Kids Tâmpa Brașov a pierdut meciul amical jucat vineri, la Buftea, cu FC U Craiova 1948. Deși scorul este unul sever 0-9 (0-3), el reflectă diferența de experiență dintre o echipă formată din jucători foarte tineri, fără meciuri multe la seniori și o echipă lider în Liga a 2-a și mare favorită la promovare.

„Sigur, poate am fi putut arăta mai multe, dar pentru moment asta este diferența între o echipă foarte tânără și una care are o experiență bogată și o istorie mare în spate. Am avut doar de învățat din acest joc, chiar dacă nu am reușit prea multe.

O să analizăm și o să lucrăm cu mare atenție și o să încercăm să creștem încet, astfel ca la primul meci oficial, cel de la Râșnov, să ne prezentăm în cele mai bune condiții”, a declarat unul dintre „principalii” echipei, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Trio-ul de pe banca „urșilor” a început disputa contra „juveților” cu următorii jucători: Câșlariu – Crihan, Cupu Andrieș, Sterian, Marin, Moldovan, Popa, Kerestes, Grideanu, A. Mureșan. În partea a doua au mai jucat: Baragoană, Stoica, D. Mureșan, Cupu, Bundea, Ionescu, Garvalov, Dani, Dumitraș, Tenică, Moroie și Necula.

Kids Tâmpa Brașov mai are stabilite câteva dispute de verificare pentru zilele următoare, după cum urmează: pe 23 ianuarie cu Olimpic Zărnești, pe 28 ianuarie cu Petrolul Ploiești și pe 29 ianuarie cu CS Mioveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.