Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a, luna aceasta la Brașov

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII- a se va organiza în perioada 23 -24 octombrie 2021. Festivalul are ca scop descoperirea şi lansarea de noi şi valoroase talente interpretative.

La ediția din acest an s-au înscris 22 de concurenţi din judeţe, precum Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Brăila, Botoşani, Dâmboviţa, Ialomita, Călărași, Hunedoara, Sibiu, Neamţ, Olt, Suceava și Braşov.

Programul evenimentului

23 octombrie 2021 – ora 18:00

  • Spectacol concurs

24 octombrie 2021 – ora 13:00

  • Ansamblul folcloric ,,Poienița” al Centrului Cultural Reduta
  • Gala laureatilor
  • Recital susținut de elevii clasei prof. George Muraru ( Școala Populară de Artă Brașov)
  • Recital extraordinar Alisa Toma
Citeste și:  Noaptea cercetătorilor, un eveniment pentru toată familia, la Institutul de Cercetare al Universității Transilvania din Brașov

Organizarea activității în cadrul Centrului Cultural “Reduta” este premisă cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.

mpotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Festivalul Concurs de Muzică Populară pentru Tineri Interpreţi ,,Flori în Ţara Bârsei”, ediția a XIII-a va fi transmis live pe canalul YouTube al Centrului Cultural Reduta.

Citeste și:  Trei societăți comerciale, verificate de către polițiștii de imigrări din Brașov

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.