Festivalul de arte ”TALENT AFA” al Academiei Forţelor Aeriene din Brașov, pe 3 mai, la Reduta

Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă”din Brașov, în parteneriat cu Centrul cultural Reduta, organizează și desfășoară cea de a III-a ediţie a Festivalului de arte ”TALENT AFA” în data de 03 mai 2023, începând cu ora 12.00 (la Reduta), pe secțiunile: Arte plastice (desen, pictură, sculptură, gravură), Arte vizuale (fotografie, videografie, graphic design), Poezie/Proză, Muzică instrumentală (solo/trupe), Muzică vocală (cor), Dans (dansuri populare), Dans (dansuri moderne de societate), Street Dance, Majorete, Teatru, Pantomima, Public Speaking & Debate, ESTEAM (Antreprenoriat, Știință, Tehnologie, Inginerie, Matematica), Robotica/ machete/drone, IT & Software.

Scopul festivalului îl constituie valorificarea abilităților studenților și elevilor din mediul militar, în domeniile tehnice și cultural-artistice. Plecând de la ideea că arta este o ”imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil” (Victor Hugo), festivalul oferă ocazia descoperirii talentelor în diverse domenii și construirii de noi relații între oameni.

Citeste și:  Cum arată vacanța de Paște după intrarea în spațiul Schengen: Luna mai vine cu schimbări în preferințele de călătorie ale românilor

Pentru mai multe detalii – coordonatoarea festivalului, Mihaela Guranda (0728278489).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.