Final de sezon pentru Kids Tâmpa U15

ACS Kids Tâmpa Brașov a ratat calificarea în finala Cupei României U15. După o victorie cu 1-0 pe propriul teren, „urșii” au fost învinși, duminică, cu 4-0 (1-0), în deplasare, de Universitatea Cluj. Astfel, brașovenii lui Cristian Cristea și Adrian Hârlab au încheiat un sezon reușit, în care au ajuns în semifinale și în Liga Elitelor și în Cupa României.

„Încheiem acest sezon cu un rezultat nu tocmai bun. Ne-am fi așteptat la mai mult. Dar îi felicităm pe copii pentru acest an competițional. Unul frumos, cu bune, cu mai puțin bune, dar în care am contat până aproape de final. Și asta este foarte important. Cu siguranță avem multe de învățat din tot ce s-a întâmplat anul acesta”, a declarat directorul tehnic al Kids Tâmpa, Adrian Hârlab.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

La meciul de la Cluj, Kids Tâmpa i-a avut în teren pe: Staicu – Dinka, Marin, Balint, Grideanu, Petrea, Sandu, Daraban, Barnea, Mihăescu, Ungureanu; au mai jucat: Tronciu, Bobaru, Matsumoto, Tirpe, Pora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.