Fiul braşoveanului Dumitru Prunariu va fi la manşa primului avion care va ateriza pe Aeroportul Internațional din Braşov

Fiul braşoveanului Dumitru Prunariu va fi la manşa primului avion care va ateriza pe Aeroportul Braşov. Pe 15 iunie, la ora 8 și 10 minute, un Boeing al companiei TAROM va sosi pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, aducând cu el 100 de invitați.

„Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing. Vom fi prima cursă. Vom ateriza la ora 8:10 pe Aeroportul din Brașov. Îmi doresc să avem cât mai mulți oaspeți. Am încercat să aduc cât mai multe personalități brașovene acasă cu ocazia acestui eveniment. Sunt mulți care încă evaluează dacă își găsesc timpul necesar pentru a ajunge cu prima cursă pe Aeroportul de la Brașov. Vom pleca spre București la ora 10:30. Deci, practic, vom avea două ore în care vom prezenta oaspeților noștri aeroportul, vom dezveli placa din interiorul terminalului”, a spus Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Aeronava va fi pilotată de Cătălin Prunariu, fost director general la TAROM, fiul brașoveanului Dumitru Prunariu – primul și singurul român care a zburat în spațiu (14 mai 1981).

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

În acest weekend, pe 10 și 11 iunie 2023, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav își deschide porțile pentru cei interesați, fiind pregătite show-uri aviatice, concerte și o mulțime de surprize pentru cei care trec pragul celui mai nou aeroport din țară.

Cei care vor să ajungă sâmbătă și duminică, la „Zilele Porților Deschise”, au la dispoziție și autobuze RAT de pe linia 28E, care vor pleca la fiecare 10 minute din Livada Poștei. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.