Flavia Boghiu: ‘Dacă normele de siguranță vor fi încălcate vom opri activitatea căsuțelor din Piața Sfatului’

Începând de astăzi comercianții își vor expune produsele în Piața Sfatului, se vor instala în cele 20 de căsuțe puse la dispoziție de Primăria Brașov. Numărul căsuțelor pentru comercianți este la jumătate față de anii anteriori, iar măsura a fost luată pentru a se evita aglomerația.

„Au fost stabilite clar fluxurile pentru cei care vin în Piața Sfatului, iar de astăzi vor fi instalate gardurile de protecție care vor asigura aceste trasee bine stabilite. Totodată am suplimentat forțele de ordine pentru a avea o supraveghere cât mai bună asupra modului în care sunt respectate normele împotriva răspândirii Covid-19.

Sigur, noi am luat toate aceste măsuri, dar nu sunt suficiente, cel mai important lucru este ca fiecare dintre noi să înțeleagă faptul că trebuie să respectăm aceste restricții, pentru a ne proteja și pentru a-i proteja și pe cei din jur. Pe parcursul desfășurării activităților comerciale din Piața Sfatului, dacă vom constata că normele de siguranță sunt constant încălcate, vom opri imediat activitatea”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.