Fosta Bancă săsească devine, din 16 decembrie, „Banca de cultură Apollonia“, cel mai mare centru cultural din Brașov

Din 16 decembrie, cel mai nou și amplu hub de cultură din Brașov își deschide porțile, în fosta Bancă săsească de pe str. Republicii, intersecție cu Michael Weiss. Artiștii brașoveni sunt invitați să propună o serie de lucrări proprii, care să fie expuse în acest spațiu.

Primăria Brașov a lansat o invitație către artiștii brașoveni: „Lansăm invitația către artiștii brașoveni să ne însoțească în călătoria culturală prilejuită de inaugurarea noii clădiri și de sărbătorile de iarnă prin înscrierea lucrărilor lor în cadrul expoziției colective destinate prezentării creației de artă vizuală locală ,,Călătoria”.”

,,După cei mai provocatori ani din istoria recentă, Brașovul este gata să înceapă o nouă călătorie, de această dată o călătorie culturală. Banca de cultură Apollonia, cel mai nou și amplu hub cultural al orașului, își va deschide porțile în data de 16 decembrie 2022. Acest spațiu își propune să devină locul în care artiștii locali, naționali și internaționali să își găsească modul de exprimare. Ne îndeplinim astfel promisiunea de a susține arta contemporană și cultura urbană, dar și misiunea de a susține artiștii brașoveni. Tocmai de aceea, acum, la prima expoziție a noii Bănci de cultură, îi invităm să își înscrie lucrările în această «Călătorie»“, a declarat primarul Allen Coliban.

Înscrierea se va realiza online, prin acest formular, până pe 4 decembrie 2022, ora 24:00. Detalii aici.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.