Furt într-o farmacie din Brașov. Bărbatul a fost arestat pentru „furt calificat”

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Astfel, în data de 01 martie 2023, în jurul orei 11.00, Secţia 5 Poliţie Braşov a fost sesizată de către o angajată a unei farmacii de pe str. Jupiter, din localitatea Brașov, în legătură cu furtul unui telefon mobil dintr-un birou destinat personalului.

Cercercetările efectuate în cauză de polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, în vârstă de 46 ani, din localitatea Săcele, cunoscut pentru comiterea unor alte fapte de natură penală.

În cadrul anchetei s-a stabilit că acesta a pătruns într-o zonă din cadrul farmaciei, neautorizată publicului, de unde a sustras un telefon mobil în valoare de aproximativ 2000 lei.

Citeste și:  Asociația Zi de Bine aduce un omagiu celor dragi prin proiectul "Plantați în amintire" la Brașov

Polițiștii au continuat cercetările și au reușit recuperarea telefonului mobil, care fusese vândut între timp unei alte persoane. 

În baza probatoriorului administrat, bărbatul suspect a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.