Gala Muntelui 2021 – eveniment online, fără public

Gala Muntelui 2021, ajunsă la cea de-a 6-a ediție, eveniment care face parte, în mod tradițional, din programul festivalului de film montan ALPIN FILM FESTIVAL, se va desfășura, în acest an, fără spectatori și va fi transmisă LIVE ONLINE.

Gala Muntelui 2021 va fi transmisă online pe paginile de Facebook Alpin Film Festival și Ski&Outdoor Magazine. Unul dintre momentele speciale ale galei va fi reprezentat de acordarea Trofeului Zsolt Torok, în memoria marelui alpinist român, dispărut dintre noi în 2019.

Deși festivalul de film alpin a fost amânat pentru toamnă, în speranța că situația epidemiologică va permite desfășurarea lui cu spectatori, Gala Muntelui 2021 își dorește să recompenseze sportivii și proiectele care au adus o gură de oxigen în anul 2020, așa dificil cum a fost el.

Citeste și:  25.000.000 de lei, investite în 25 de microbuze „verzi” pentru elevii din judeţul Braşov

Vremurile nu sunt cele mai ușoare, dar pentru a aduce un semn de respect și recunoaștere tuturor celor care practică sporturi montane, am hotărât să organizam #GalaMuntelui. Este o ediție de tranziție către vremuri mai bune în care dorim să transmitem un mesaj de speranță și respect pentru cei care, în ciuda vremurilor, au reuit performante notabile in disciplinele pe care le practica.îi avem alături pe amicii noștri de la Ski&Outdoor Magazine și Alpin Român – Romanian Alpine Club . Împreună vom încerca să vă propunem un eveniment reușit. Gala va avea loc pe terasa Castelului Cantacuzino ::: sâmbătă 27 martie, ora 11:00, cu participare celor nominalizati, dar fără spectatori. Gala va fi transmisă online. Vom reveni curând cu alte informații utile și ne dorim din inimă ca actualitatea să nu ne aducă în situația de a anula acest eveniment. Sperăm ca în septembrie să ne vedem sănătoși și fără griji majore la un #AlpinFilmFestival în condiții (cât mai) normale.”, transmit organizatorii.

Citeste și:  Structurile ministerului, mobilizate pentru sprijinirea cetățenilor în perioada Paștelui Catolic: acțiuni în stațiuni turistice, zone aglomerate și în proximitatea bisericilor

Moderatorii evenimentului vor fi alpiniștii Vlad Căpușan și Vasile Cipcigan.

Evenimentul este organizat de Alpin Film Festival, în parteneriat cu Ski&Outdoor Magazine și Clubul Alpin Român.

PARTENERI:
Primăria Orașului Bușteni, Castelul Cantacuzino, Federația Română de Alpinism și Escaladă

DESPRE ALPIN FILM FESTIVAL

ALPIN FILM FESTIVAL este un eveniment cultural internaţional de film, carte și fotografie, care îşi propune să promoveze civilizația montană cu valorile ei patrimoniale, turistice, ecologice, economice, de educaţie şi sportive. Festivalul face parte din IAMF – International Alliance for Mountain Film, prestigioasa asociație mondială ce reunește 27 de evenimente cinematografice din 20 de țări de pe 5 continente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.