Generator electric nou la Spitalul Municipal Săcele

La Spitalul Municipal Săcele continuă investițiile pentru buna desfășurare a actului medical. Astfel pentru a asigura funcționarea permanentă a echipamentelor medicale din cadrul Spitalului Municipal Săcele a fost necesară achiziția unui generator electric nou care să permită funcționarea permanentă a acestora în momentul în care apar diverse probleme ale furnizorului de energie electrică.
Prin alocarea anul trecut de către Guvern a celor 5.000.000 lei pentru a asigura funcționarea și dezvoltarea Spitalului Municipal Săcele, s-a achiziționat un electrogenerator DIESEL, fabricație 2019, având putere în sarcină 120 KW, tensiune 400 V, turație 1500 rpm, motor Deutz.
Spitalul Municipal Săcele deținea un generator vechi, uzat, cu consum de combustibil petrolier crescut, cu ajutorul căruia a suplinit până la finele anului trecut diversele probleme ale rețelei electrice municipale.

Citeste și:  Românii pot găsi oferte de îngrijire a bătrânilor la domiciliu în Germania, prin intermediul unei aplicații pe telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.