Gest de solidaritate cu victimele incendiului din Șumuleu Ciuc: Un transport cu ajutoare a plecat în această dimineață din Brașov! FOTO

brasovstiri.ro alături de Asociația Orientul Brașov și mai multe persoane fizice din Brașov a trimis un transport cu alimente, haine și lucruri de primă necesitate celor 260 de persoane din Șumuleu-Ciuc, rămase sub cerul liber, după ce locuințele le-au fost mistuite în incendiul din 7 ianuarie 2021.

20 de case s-au făcut scrum în acea noapre, iar oamenii rămași pe drumuri au fost adăpostiți într-o sală de sport din Miercurea Ciuc.

Autoritățile le-au oferit hrană și apă, însă oamenii au nevoie de ajutor pentru a-și putea lua viața de la capăt.

În urma apelului lansat de brasovstiri.ro s-au adunat 30 de saci de haine, 15 cutii de lucruri de primă necesitate și 10 saci cu alimente.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

Transportul a pornit în această dimineață din Brașov, iar la prânz lucrurile au fost predate autorităților care se îngrijesc de victimele incendiului.

brasovstiri.ro mulțumește, pe această cale, Asociației Orientul Brașov și persoanelor fizice care au înțeles să se alăture acestui gest de solidaritate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.