„Ghid pentru o zi în localitatea mea”, concurs de videoclipuri cu premii în bani, organizat de către Biblioteca „George Barițiu” Brașov

Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov lansează și organizează Concurs de clipuri „Ghid pentru o zi în localitatea mea”!  Concursul se adresează copiilor cu vârste între 8-14 ani, din mediul rural al județului Brașov.

Premii

  • Premiul I – 500 lei sumă net
  • Premiul II – 300 lei sumă net
  • Premiul III – 200 lei sumă net

Concursul presupune filmarea unui material video foarte scurt (clip), care să valorifice cultura și patrimoniul local, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare. Tematici care pot fi abordate în clipuri:

  • tradiții locale, munci specifice, port popular, bucătărie tradițională, obiecte populare vechi, obiective istorice, monumente ale naturii etc.
  • filmarea trebuie însoțită de o prezentare vocală, astfel încât privitorul să înțeleagă de ce subiectul a meritat să fie ales ca temă a clipului
Citeste și:  Aproape 2.400 de intervenții și peste 9.500 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore

Materialele video trebuie să aibă rezoluție minim Full HD și să aibă o durată de circa 2-3 minute. Acestea vor putea fi înscrise în concurs până la data de 5 decembrie 2022 inclusiv, ora16.00, trimițând un link descărcabil cu filmul pe e-mail, la adresa biblgb@rdsmail.ro.

Detalii și regulament aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.