Gigi Becali a anunţat că trei jucători ucraineni de naţională se vor antrena şi juca la FCSB până la finalul sezonului

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a anunţat, marţi, că trei jucători din naţionala Ucrainei, inclusiv căpitanul reprezentativei şi jucătorul formaţiei Dinamo Kiev, Sergiy Sydorchuk, precum şi mijlocaşul defensiv al echipei Şahtior Doneţk, Taras Stepanenko se află în România şi se vor pregăti până în iunie, când Ucraina ar trebui să dispute barajul cu Suedia pentru Cupa Mondială din Qatar. Aceştia au fost propuşi la FCSB de antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu.

Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaş defensiv), Taras Stepanenko (32 de ani, mijlocaş defensiv) şi Sergiy Kryvtsov (31 de ani, fundaş central) ar putea scoate din primul 11 al FCSB-ului cel puţin doi jucători dacă Toni Petrea va decide să mizeze pe aceştia.

Citeste și:  Cinci proiecte vor fi depuse de Consiliul Județean Brașov pentru finanțare prin PNRR

Sergiy Sydorchuk şi Taras Stepanenko l-ar putea scoate din echipă pe lăudatul Malcom Edjouma, în timp ce Sergiy Kryvtsov ar putea fi titular în locul lui Iulian Cristea, Vinicius sau Andrei Miron.

În plus, echipa U19 a clubului Dinamo Kiev va pregăti în baza de la Berceni meciul de Youth League cu Sporting Lisabona, din 6 aprilie.

UEFA le permite jucătorilor ucraineni să se transfere la alte formaţii europene până la 7 aprilie, după ce ţara lor a fost invadată de către Rusia. Însă, potrivit regulii stabilite de forul european, un club poate legitima maximum doi jucători aflaţi în această stuaţie, pentru a nu altera competiţiile. Germania, de exemplu, nu le permite urcainenilor să joace în campionat, tocmai din cauza acestei posibile alterări a competiţiei.

Citeste și:  „DesKiss Dimineața", cu Ciprian Dinu și invitatul său, Cătălin Oprișan | Un nou matinal Kiss FM, din 3 octombrie

Sursa, LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.