Grădinița Metrom, devastată de flăcări: În urmă cu două săptămâni, în același loc, s-a petrecut o crimă

Incendiu noaptea trecută pe strada Colonia Metrom, la fosta grădiniță a uzinei, loc în care în urmă cu două săptămâni un tânăr și-a înjunghiat mortal fratele.

Flăcările au mistuit întreaga clădire în care locuiește ilegal o familie cu 4 copii. Se pare că ar fi vorba despre o acțiune intenționată iscată pe fondul unui conflict izbucnit între cel care ocupă ilegal spațiul și un apropiat. Vecinii spun că au auzit o ceartă puternică între doi bărbați, iar la scurt timp au izbucnit flăcările. Focul a devastat întreaga clădire.

Pompierii sosiți la fața locului au reușit să stingă focul înainte ca flăcările să se extindă la clădirile din jur. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.
Fosta Grădiniță a Metromului a fost lăsată în paragină de Primăria Brașov și Uzina Metrom.

În urmă cu câțiva ani, clădirile au fost vândute unui dezvoltator imobiliar. Terenurile din jurul clădirilor și aleile au rămas în proprietatea Primăriei și a Uzinei Metrom. O familie de romi din Săcele a intrat abuziv în fosta grădiniță, pe care a transformat-o într-un loc frecventat de oameni ai străzii și prostituate.

Anul trecut locatarii povestesc faptul că au chemat Poliția în repetate rânduri din cauza petrecerilor repetate care se întindeau mult după miezul nopții și a scandalurilor dese care se auzeau din curtea grădiniței. Autoritățile nu au luat nicio măsură.
În urmă cu două săptămâni în același loc a izbucnit un scandal din cauza unui telefon mobil. Un tânăr din Săcele și-a înjunghiat mortal fratele și l-a rănit în zona feței pe bărbatul care locuiește abuziv în incinta cu pricina. Locatarii au crezut că în urma crimei zona va fi curățată de scandalagii care ocupă ilegal incinta.

Poliția a întocmit un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.