Grupul Il Divo concertează astăzi, la Sala Palatului din Bucureşti

Celebrul grup Il Divo concertează joi, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului tribut „For Once In My Life Tour” dedicat fostului membru al trupei Carlos Marin, care a murit în decembrie 2021.

Potrivit site-ului Sălii Palatului, grupului format din David Miller (SUA), Sebastien Izambard (Franţa) şi Urs Buhler (Elveţia) i se va alătura şi baritonul Steven LaBrie în acest turneu Greatest Hits, adus tribut lui Carlos Marin.

Spectacolul beneficiază de o producţie scenică aparate.

„Carlos a fost o combinaţie rară de voce şi talent. Pasiunea, felul lui ludic de a fi, simţul umorului, toate te bine dispuneau. A fost iubit de milioane de fani din întreaga lume şi am fost norocoşi că am cântat alături de el atât de mulţi ani. Ne lipseşte aşa de mult, iar în onoarea sa vom pune bazele Fundaţiei Carlos Marin şi ne vom gândi la el în viitoarele concerte. Să ne aducem aminte de sufletul său frumos, talentul său imens şi să se odihnească în pace”, au transmis Miller, Izambard şi Buhle.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Concertul va începe la ora 20:00, iar uşile se vor deschide la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.