Hălchiu și Vulcan rămân în scenariul roșu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 64/2020, care prevede următoarele:

► Art. 1 Având în vedere faptul că rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori, se mențin pentru o perioadă de 14 zile măsurile dispuse prin Hotărârea nr. 55 din 29 noiembrie 2020, emisă de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov, în unitățile administrativ-teritoriale: Hălchiu și Vulcan.

► Art. 2 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, în unitatățile administrativ-teritoriale Zărnești, Cincu și Comăna se aplică prevederile H.G. nr.967/2020, pentru rata de incidență corespunzătoare.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

► Art. 3 Începând cu data de 14.12.2020, ora 0:00 în unitățile administrativ-teritoriale menționate la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr.967/2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare, precum și măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 30 din 21.10.2020.

► Art. 4 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art. 1.

► Art. 5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Citeste și:  Evenimente dedicate Sărbătorilor Pascale, la Opera Brașov

► Art. 6 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 și 2 vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.Hotărârea nr. 64/13.12.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:https://bv.prefectura.mai.gov.ro/…/27/2020/12/Hot-64.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.