Hanul Dâmbu Morii le sărbătorește pe femei cu formația Azur și Flamingo Boys

Domeniul Dâmbu Morii invită toate mamele, fetele și femeile, duminică, 6 martie 2022, într-un cadru superb de natura, la o cină festivă alături de formația Azur și baieții de la Flamingo Boys.

”Ziua mamei sau Ziua Femeii este o zi deosebit de importantă pentru noi, toți bărbații. Ne sărbătorim mamele în copilărie, încă de la 3-4 ani când conștientizăm cine e cea mai importantă în viața noastră, mama și apoi, ne sărbătorim partenerele de viață și cine este binecuvantat cu fetițe, pe fetițele noastre. Pentru mine dintotdeauna ziua de 8 Martie a fost poate cea mai importantă zi după zilele de naștere, întrucât este acea zi în care ne oprim un pic din vâltoarea vieții și mulțumim celor care sunt cu adevarat importante pentru noi. În acest sens am conceput o seară cu totul specială pentru femei Duminică, 6 martie 2022, la Hanul Dâmbu Morii-un loc deosebit de important pentru brașoveni, o seară cu un meniu special, momente artistice cu formația Azur și băieții de la Flamingo Boys. Deci, băieți, vă garantez că acesta este cel mai frumos cadou pentru mamele, soțiile și partenerele voastre. Dragi femei, dacă doriți momente de neuitat alături de prietenele voastre, vă așteptăm la Hanu Dâmbu Morii unde vă garantăm distracția”, spune Adrian Dita-managerul locatiei Domeniul Dambu Morii.

”Ne bucurăm din nou de libertate, ne bucurăm de o nouă viață, haideți să o trăim din plin pe 6 martie, la Dâmbu Morii Brașov unde formația Azur va susține un concert live într-o sală minunată, pentru dumneavoastră, femeile, cele care ne dați un sens frumos vieții noastre”, transmite Nelu Vlad, solistul Formației Azur.

Citeste și:  Unul din doi elevi, victimă a bullyingului. Peste 80%, martori ai situatiilor de bullying

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.