Hărman și Cristian intră în scenariul roșu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 8/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unitățile administrativ-teritoriale Hărman și Cristian, care prevede următoarele:

► Art.1 În unitățile administrativ-teritoriale Hărman și Cristian s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile.
► Art.2 Începând cu data de 13.01.2021, ora 0:00 în unitațile administrativ-teritoriale menționate la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr.1065/11.12.2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.
► Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1.
► Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art. 1 vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.
► Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale menționate la art.1 vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste și:  România a început exportul de gaze către Republica Moldova

Hotărârea nr. 8/21.01.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:
https://bv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/27/2021/01/Hot-8.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.