Helmuth Duckadam susține că Adrian Mutu este noul selecţioner al României. Critici către FRF

Helmuth Duckadam este convins că Adrian Mutu va fi numit de către Federaţia Română de Fotbal (FRF) drept următorul selecţioner al echipei naţionale a României. Eroul de la Sevilla susţine că discuţiile purtate cu restul antrenorilor, printre care Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni, au fost doar de ochii lumii, când decizia a fost deja luată.

Duckadam consideră că un selecţioner cu experienţă precum Piţurcă sau Boloni ar fi fost varianta optimă, criticând hotărârea la care afirmă că a ajuns FRF.

”Adi Mutu va fi selecţioner, a fost dorit, dar cred că restul ce s-a făcut a fost de ochii lumii. Să mergi să îi propui lui Răzvan Lucescu, după ce ştii că are o reziliere de 7 milioane. Să îi propui lui Hagi care ar fi trebuit să renunţe la Farul. Dan Petrescu era o variantă să zicem 50-50 %. Majoritatea erau cauze pierdute din start. Deci, au făcut-o de ochii lumii, să nu zică lumea că nu au luat legătura cu Hagi, cu Răzvan Lucescu, cu Boloni. Şi cu Piţurcă au spus că au vorbit de principiu. Cred că era mai indicat un antrenor cu experienţă, un antrenor de genul lui Piţurcă, al lui Boloni. Dar asta e alegerea celor de la Federaţie. Ei hotăresc, ei sunt stat în stat. Foarte bine!”, a declarat Helmuth Duckadam în exclusivitate pentru Look Sport.

Citeste și:  BAT: Toleranță zero față de comercializarea produselor cu tutun și a țigărilor electronice către minori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.