Hotelul de Gheață de la Bâlea, din nou pe harta turismului de iarnă. Când va fi gata și care sunt prețurile

După doi ani de pauză din cauza restricțiilor anti-Covid, “Hotel of Ice”, conceptul de marketing ce a marcat activitatea turistică din sezoanele de iarnă ale ultimilor ani în zona Bâlea Lac, revine în forță!Ppasionaţii de călătorie, aer curat, munte şi adrenalină se vor putea bucura, în curând, de cel mai nou Hotel de Gheaţă, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud-Est.

Organizatorii „Hotel of Ice” au decis ca în această iarnă să reia tradiția de a construi la peste 2100 m altitudine un hotel, un restaurant și o capelă. Este un concept de marketing inițiat în 2005 care a atras turiști din întreaga lume. Complexul va fi construit, ca de obicei, în căldarea glaciară din Masivului Făgăraş.

Citeste și:  Atelier axat pe implicarea directă a cetățenilor în gestionarea bugetului local și pe modul în care ideile brașovenilor pot deveni realitate

Cel de-al 16-lea sezon al Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” va avea ca temă Europa, astfel că fiecare cameră a viitorului hotel va purta numele unei capitale. Decoraţiunile folosite în complex vor fi simboluri specifice pentru obiective importante din ţările europene.

Dacă condiţiile meteorologice vor fi favorabile, primi oaspeţi ai Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac din sezonul 2022 – 2023 vor sosi în Ajunul Crăciunului.

CAMERELE DIN GHEAŢĂ

Iarna aceasta vă aşteptăm să construiţi noi amintiri de neuitat alături de cei dragi. Aveţi ocazia de a înnopta într-o atmosferă inedită şi primitoare, în camere cu pereţi şi mobilă sculptate manual de artişti ai gheţii. În fiecare an, Hotelul de Gheaţă are o nouă tematică, şi tocmai de aceea, fiecare cameră are o poveste unică de şoptit înainte de somn.” – Tariful este între 100 și 200 de euro / noapte, iar disponibilitatea poate fi verificată aici.

Citeste și:  Romfilatelia alături de Agerpres la aniversarea celor 135 de ani de existență

Cei ce doresc informaţii suplimentare şi rezervări, pot telefona la numărul 0726234417, pot trimite email la adresa: office@hotelofice.ro sau pot vizita www.hotelofice.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.