Iată salariile nesimțite plătite de Primărie din banii brașovenilor pentru ‘specialiștii’ de la Corona

Cazul de dopaj de la „Corona Brașov” scoate la lumină noi detalii. Clubul brașovean a încheiat un parteneriat cu Iomed Clinique din Brașov la începutul sezonului, în urma unei licitații publice, potrivit prosport.ro.
Contractul ar fi inclus 10 ședințe pentru fiecare sportiv, însă nu toate fetele au ajuns la clinică în aceeași măsură. Din informațiile ProSport, unele ar fi fost chiar obligate să meargă la terapia cu laser. Contractele obligate cu clubul și Regulamentul de Ordine Interioară le obliga să respecte cu strictețe recuperarea și tratamentul impus de staff-ul medical, riscând altfel penalizări.
Sunt și două cazuri de sportive – suspendate provizoriu din activitate – Andrea Chiricuță și Alicia Gogîrlă, care n-ar fi călcat în clinica respectivă de recuperare, dar care apar pe lista ANAD. Cum au ajuns fetele pe listă, aici va trebui să explice ANAD!
Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov a achiziționat serviciile pentru terapie cu laser contra sumei de 125.000 de lei fără TVA, bineînțeles, bani publici. Suma este la limita superioară a achiziției directe.
Descrierea serviciilor achiziționate de Corona Brașov sunt însă șocante!
„Societatea noastră oferă în cadrul Iomed Clinique servicii medicale bazate pe terapia cu laser de joasă frecvență (LLLT) și terapia cu plasmă îmbogățită cu plachete autologe (PRP), tratamente ce sunt benefice pentru recuperarea, tratarea și creșterea performanțelor sportivilor. În momentul de față, suntem unica societate medicală din România care combină cu succes aceste două terapii.
În cadrul societății deținem echipament medical – Endolaser Weberneedle digital, cu șase diode -, care ne permite efectuarea de tratament, atât intravenos, intra-articular, cât și topic. Cele șase diode, cu frecvență și intensitate diferite, ne permit să obținem o multitudine de efecte benefice terapeutice, cum ar fi: anti-inflamator, analgezic, regenerare și reglare procese reparatorii proprii, scăderea acidului lactic, imuno-stimulator și combaterea sindromului de oboseală cronică.
Terapia cu plachete autologe PRP (trombocite, celule stem și numeroși factori de creștere) are efecte pozitive în: reducerea timpului de recupare, regenerarea țesuturilor afectate (musculare, osoase și cartilaginoase), prin inițierea mecanismelor proprii de vindecare, astfel, reducând considerabil durerea, consumul de medicamente și timpul de inactivitate sportivă”, a fost oferta de servicii pentru clubul Corona Brașov.
Așadar, clubul de la poalele Tâmpei a știut de la bun început ce achiziționează în schimbul sumei de 125.000 de lei.
Pentru toată această activitate distructivă asupra carierelor sportivilor supuși procedurilor interzise, Primăria Brașov s-a gândit să-i recompenseze pe cei din conducerea clubului. Pe 1 septembrie 2019, Primăria Brașov a decis să le mărească angajaților clubului salariile, oricum nesimțite. Iată câți bani au primit angajații Corona, pentru ascultarea de care au dat dovadă în distrugerea sportivilor. Si sunt doar salariile de bază fără sporurile aferente.

Citește mai multe despre scandalul de dopping de la Corona

Președintele Clubului Corona și-a anunțat demisia în urmă cu câteva minute
https://brasovstiri.ro/presedintele-clubului-corona-si-a-anuntat-demisia-in-urma-cu-cateva-minute/

Corona Braşov, suspendată din competiţiile europene după scandalul de dopaj
https://brasovstiri.ro/corona-brasov-suspendata-din-competitiile-europene-dupa-scandalul-de-dopaj/

USR cere demisia conducerii CSM Corona Braşov
https://brasovstiri.ro/usr-cere-demisia-conducerii-csm-corona-brasov/

Consilierii locali ai PSD au cerut un audit la Clubul Corona
https://brasovstiri.ro/consilierii-locali-ai-psd-au-cerut-un-audit-la-clubul-corona/

Scripcaru vrea să-i pună la plată pe brașoveni pentru neregulile de la Corona: IATĂ DOCUMENTUL
https://brasovstiri.ro/scripcaru-vrea-sa-i-puna-la-plata-pe-brasoveni-pentru-neregurile-de-la-corona/

Primăria condusă de George Scripcaru scotea profituri substanțiale din doparea sportivilor de la Corona
https://brasovstiri.ro/primaria-condusa-de-george-scripcaru-scotea-profituri-substantiale-din-doparea-sportivilor-de-la-corona/

Brașovul, în centrul unui scandal fără precedent: Primăria ar fi finanțat cu bani de la buget dopajul sportivilor de la Corona
https://brasovstiri.ro/brasovul-in-centrul-unui-scandal-fara-precedent-primaria-ar-fi-finantat-cu-bani-de-la-buget-dopajul-sportivilor-de-la-corona/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.