Imagine nouă pentru Parcul de la Școala Germană din comuna Vulcan, Brașov

Vești bune pentru comunitatea din Vulcan! Parcul de la Școala Germană din Vulcan va avea o imagine nouă, în urma unei sponsorizări în valoare de 59.999,80 lei, din partea unei companii private, potrivit primarului Marius Adrian Doda.

„Mulțumim BILKA STEEL SRL, reprezentată de domnul Director General, Țepeș Horațiu-Mihai, pentru ajutorul acordat comunității noastre. Mulțumim și domnului Director manager de producție Paul George Nan. Vă mulțumesc în nume personal și în numele comunității pentru sprijinul acordat în dezvoltarea și progresul acestei localități prin sponsorizarea oferită de dumneavoastră”, a transmis primarul Marius Adrian Doda.

Parcul de la Școala Germană are acum: leagăn cu băncuță, leagan cu un post baby, bănci stradale, coșuri de gunoi, jardiniere metalice, leagăn cu tobogan, balansoar metalic, balansoar pe arc, căsuța cu tobogan, aparat fitness A1, aparat fitness cu bicicleta si stepper A2, aparat fitness A3, aparat fitness A4, aparat fitness tip ski A9 și aparat Fitness A13.

Citeste și:  O nouă ediție a programelor „Rabla” debutează astăzi

Sursa foto, revista-satul.ro / Foto: Ana A. Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.