În ciuda aglomerației de pe pârtiile din Poiana Brașov, a scăzut numărul accidentărilor

O zi cu numar mic de evenimente, in ciuda traficului aglomerat de pe partie.

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat, in ultimele 24 de ore, sa intervina in 2 cazuri de persoane care s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna pe domeniul schiabil din Poiana Brasov.
Persoanelor accidentate li s-a acordat primul ajutor si au fost transportate la baza muntelui, unde una dintre acestea a fost predata echipajului SMURD venit in sprijin.

Schiorilor incepatori le recomandam sa ramana pe partiile de la baza masivului, destinate lor, adica partia BRADU si partia STADION si sa nu mai urce pe partia DRUMUL ROSU, care se adreseaza nivelului mediu.
Schiati intotdeauna cu o viteza in care sa fiti in permanenta in control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastra.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Adaptati viteza in functie de traficul de pe partie, conditiile meteo, starea zapezii si a partiei si nu in ultimul rand, nivelului vostru de pregatire, atat tehnica, cat si fizica.

De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 232 cazuri, implicand 239 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau care au trebuit sa fie evacuate.

Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.