În perioada minivacanței de Rusalii, peste 350 de jandarmi brașoveni au fost la datorie

În perioada minivacanței de Rusalii, peste 350 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „BUREBISTA” Brașov au asigurat măsuri de ordine publică la evenimentele cultural-artistice, organizate în spațiul public. De asemenea, jandarmii  au acționat zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, independent și în sistem integrat.

„Deși ne-am fi dorit ca în acest sfârșit de săptămână să avem parte doar de evenimente plăcute, fără incidente, au existat situații în care am luat măsuri legale sancționatorii.

Peste 6000 de lei reprezintă valoarea totală a amenzilor aplicate de echipajele de jandarmerie în acest sfârșit de săptămână, cele 15 de sancțiuni contravenționale vizând în principal tulburarea liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea de scandal, adresarea de injurii, precum și alte fapte prevăzute de legislația în vigoare.

Citeste și:  Brașovul poate să fie primul oraș mare din România care să folosească pe scară largă geotermia

In acest sfârșit de săptămână jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „BUREBISTA” Brașov au intervenit la 21 de apeluri SNAU 112, dintre care 90% au semnalizat prezența unor animale sălbatice în gospodării, localități și diferite zone intravilane.

Cu ocazia Zilei Copilului, am fost prezenți, alături de colegii noștri din Ministerul Afacerilor Interne, în zona Coresi, din Municipiul Brașov, unde au fost organizate exerciții demonstrative, ateliere de tehnică și echipamente de intervenție, jocuri și concursuri pentru copii.

Continuăm să ne îndeplinim atribuțiile cu responsabilitate, asigurând ordinea și liniștea publică și suntem permanent alături de cetățeni, pentru siguranța acestora.

 Solicitați-ne sprijinul ori de câte ori aveți nevoie de noi ”, au precizat reprezentanții IJJ Brașov.               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.