În următoarea ședință de Guvern vor fi adoptate măsurile de relaxare ce urmează a fi aplicate de la 1 iunie

În cadrul şedinţei de Guvern, care va avea loc joi sau vineri, vor fi adoptate măsurile de relaxare ce urmează a fi aplicate de la 1 iunie, spune Florin Cîțu. Potrivit premierului nu există niciun motiv de a nu continua calendarul relaxărilor.

„Am prezentat un calendar al relaxărilor – 1 iunie, 1 iulie, 1 august. Ne ţinem de acest calendar. În şedinţa următoare de Guvern – cred că şedinţa o să fie joi sau vineri – vom avea măsurile pentru 1 iunie. Dacă este nevoie să ajustăm şi pentru celelalte perioade, vom ajusta acum. Am avut discuţii (…) cu cei care sunt afectaţi direct, vom îmbunătăţi unele dintre măsuri în funcţie de aceste discuţii”, a afirmat Cîţu, înaintea şedinţei conducerii PNL.

Citeste și:  Ediție istorică FIDELIS: Cea mai mare sumă investită în cadrul unei emisiuni 

Florin Cîțu a reiterat că obiectivul campaniei de vaccinare este de a elimina pandemia. „Vedem că avem cifre foarte bune în ceea ce priveşte reducerea ratei de pozitivare”, a precizat acesta.

„Rolul campaniei de vaccinare este acela de a scăpa de pandemie. Acea campanie de vaccinare pe care am făcut-o în ultima perioadă a avut rezultate. Valul trei am văzut că a dispărut. Numărul de persoane de la ATI este acum la 600, scade de la 1600, numărul de persoane pozitive scade în fiecare zi. Avem aceste rezultate, nu avem niciun motiv să nu mergem cu această campanie de relaxare mai departe – 1 iunie, 1 iulie, 1 august”, a adăugat Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.