Încă un pas înainte. Consiliul Județean Brașov a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Braşov din 27 aprilie au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din Județul Brașov” – faza studiu de fezabilitate.

Valoarea totală a proiectului este de 792,5 milioane de lei, iar finanţarea se va asigura prin două programe europene: Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (4.439.114 lei, sumă pentru care a fost aprobată deja finanţarea) şi Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2027 (788.087.570 lei, bani pentru care va fi depusă cererea de finanţare).

Proiectul SMID este coordonat de vicepreşedintele CJ Braşov Szenner Zoltan, va fi implementat de Consiliul Judeţean Braşov şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Braşov şi propune investiţii adaptate la nevoile judeţului, cele mai importante fiind trei instalaţii de gestionare a deşeurilor care vor fi construite la Rupea, Părău şi Măieruş.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.