Încă un succes pentru Kids Tâmpa U15 în Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov U15 a mai bifat o victorie în Liga Elitelor. Elevii lui Cristian Cristea și Bogdan Gordaș s-au impus, pe propriul teren, cu 1-0 (0-0), în fața celor de la Chindia Târgoviște. Un joc în care „urșii” au arătat o dorință mare a câștiga și de a rămâne în cursa pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției. Singurul gol al întâlnirii a fost reușit de Luca Viman.

„Un meci greu, cu un adversar foarte bine așezat în teren, cu jucători foarte buni. Este bine că am câștigat și că păstrăm șanse la primul loc. Este adevărat că sunt șanse foarte mici, dar sperăm și ne dorim să terminăm pe primul loc”, a declarat Cristian Cristea.

Cristea și Gordaș au început cu: R. Dragomir – D. Dragomir, M. Ungur, R. Petrea, E. Munteanu, C. Bleandă, A. Giurgiu, M. Matsumoto, R. Boga, M. Bobaru, L. Tronciu, R. Laszlo. Au mai intrat: G. Ciubotaru, D. Bordean, L. Viman, A. Pora.
În ultima etapă, pe 26 martie, „urșii” au meci decisiv pentru calificarea în sferturile Ligii Elitelor, pe terenul celor de la FC Argeș.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Celelalte echipe al ACS Kids Tâmpa Brașov participante în Liga Elitelor și Liga de Tineret au înregistrat următoarele rezultate:

Liga Elitelor U16 – play-off
ACS Kids Tâmpa Brașov (antrenor Ovidiu Mihai) – AFK Csikszereda M. Ciuc 0-2

Liga Elitelor U17 – play-out vest
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – ACS Kids Tâmpa Brașov (antrenor Liviu Negoiță) 1-0

Liga de Tineret – play-out vest
AFK Csikszereda M. Ciuc – ACS Kids Tâmpa Brașov (antrenor Florin Nistoroschi) 8-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.