Încep verificările unităților de învățământ preuniversitar din județul Brașov

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a prezidat astăzi o întâlnire de lucru privind constituirea comisiilor mixte de verificare a unităților de învățământ preuniversitar în vederea deschiderii în bune condiții a anului școlar 2022/2023.

Au participat subprefecții Ambrus Izabella Agnes și Lucian Pătrașcu, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov, Inspectoratului de Poliție Județean și Direcției de Sănătate Publică Brașov.

În cadrul întâlnirii s-a stabilit constituirea, prin ordin de prefect, a două comisii mixte de verificare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Brașov, conduse de cei doi subprefecți.

Comisiile vor verifica prin sondaj, alături de reprezentanți ai autorității administrației publice locale, unități de învățământ preuniversitar din mediul urban și din cel rural, în perioada 22.08.2022- 01.09.2022.

Citeste și:  Bursa Locurilor de Muncă Brașov revine pe 17 mai, la Casa Armatei

La finalul acțiunilor de verificare, în baza notelor de constatare, întocmite la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar verificate, se va întocmi un raport final, care va fi înaintat spre aprobare prefectului județului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.