Încredere și curaj pentru „urși” înaintea reluării Ligii a 3-a

ACS Kids Tâmpa Brașov va primi, sâmbătă, 11 martie, vizita celor de la CS Blejoi, într-un meci ce contează pentru etapa a 16-a a Ligii a 3-a, seria C5. O primă partidă oficială din 2023, foarte importantă pentru „urși” în vederea atingeriii obiectivului, rămânerea în al treilea eșalon fotbalistic al țării. Cu un lot foarte tânăr, cu jucători de perspectivă din propria academie, brașovenii abordează cu încredere și curaj sezonul de primăvară, unul în care au șansa de a arăta că sunt pe un drum bun.

„Ce repede a trecut perioada de pregătire. Dar a fost una în care am lucrat foarte mult, atât pe partea tehnică, la organizarea de joc, cât și pe partea mentală. Am încercat să insuflăm băieților o mentalitate în care pot face orice. Să le inspirăm curaj, nebunie, dar acea nebunie frumoasă, care te ajută să obții puncte și rezultate importante în fața unor adversari cu mai multă experiență. Începem anul cu un prim meci oficial împotriva liderului seriei, o echipă care ne-a pus mereu probleme. O formație care are mulți jucători cu experiență în lot și care a fost mai mereu pe primele locuri în ultimele sezoane. Avem și ceva probleme de lot, dar vom aborda partida în așa fel încât să ne permită să facem un joc bun, iar, la final să ne bucurăm de un succes”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel nu se vor putea baza în meciul contra echipei prahovene pe Potecu, Dima, Bugnar și Zota suspendați.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Partida ACS Kids Tâmpa Brașov – CS Blejoi este programată sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, pe stadionul ICIM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.